Gravidmassage

Gravidmassage

Gravidmassage er en luksuriøs behandling til din krop. Graviditeten er en stor belastning for både krop og sind, og en pause med gravidmassage kan være med til at skabe balance i din hverdag som gravid. At prioritere at passe på sin krop undervejs i graviditeten kan være en rigtig god investering, da du på den måde kan forebygge eventuelle gener. Specielt hen mod slutningen af en graviditet bliver kroppen mere tung og træt, og flere oplever væske i ben og hænder. En massage specielt til den gravide krop kan være med til at løsne spændte områder samt afhjælpe væskeophobninger.

Ondt i lænden

Mange får ondt i lænden i forbindelse med graviditeten. Det kan både være iskiassmerter eller generel ømhed ved balle- og lændeområde. Det er helt almindeligt, når maven bliver større og vægten forskydes fremover. Men det er ligeledes en gene som nogle gange kan afhjælpes med massage. Det kan derfor være en god idé at få en gravidmassage allerede ved de første tegn på lændesmerter.

Velvære

Gravidmassage er ultimativ velvære, og det kan også anvendes til at give kroppen en pause i hverdagen. Du behøver ikke døje med diverse gener, for at opleve velvære og afslapning ved en gravidmassage. Kroppen forandrer sig hele tiden under en graviditet, og selvom du ikke har problemer med kroppen i forbindelse med din graviditet, vil du med meget stor sandsynlighed opleve ro, velvære og afslapning under og efter en gravidmassage.

Hvorfor vælge en gravidmassage hos mig?

Jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør, hvilket betyder at jeg har et stort kendtskab til kroppen opbygning. Derudover er jeg uddannet i gravidmassage hos en jordemoder, så du er i trygge hænder hos mig.

En gravidmassage varer 75 minutter og koster 550 kroner.

Bestil tid

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 20 84 07 45 for bestille en tid eller hvis du har spørgsmål til behandlingen.