Hot Stone massage

HOT STONE MASSAGE I RANDERS

Stenmassage er en unik oplevelse af velvære. Hot stone massage er en helkropsmassage, som er en sanselig og dybt afslappende wellness oplevelse. Det er en luksus behandling, der giver dyb afslapning for både krop og sind.

Historien om hot stone massage

Stenmassage er en flere tusind år gammel massageteknik, der stammer fra indianerne. Indianerne mener, at behandling med de varme sten er helende. Behandlingen er blid og afslappende men med en dybdevirkende effekt. Varmen fra stenene hjælper musklerne til at slappe af og effekten af behandlingen kan mærkes i kroppen i lang tid.

Væk med stress og jag

I en hverdag hvor stress og travlhed er dominerende for mange danskere, kan en velværebehandling være løsningen på mange problemer. Hot stone massage giver dyb afslapning til muskler og led, og jeg kombinerer gerne med teknikker fra sportsmassagen, hvis du har problemområder. Det kan eksempelvis være nakkesmerter eller hovedpine.

Bestil tid til Hot Stone massage

Bestil tid til Hot Stone massage i Randers i dag på tlf.: 20 84 07 45

Du er også altid velkommen til at kontakte klinikken på tlf.: 20 84 07 45, hvis du er i tvivl om hvilken behandling der passer til dig, eller hvis du har andre spørgsmål, og du kan se priserne her.