Gravid massage

GRAVID MASSAGE I RANDERS

Gravid massage er den ultimative gave til dig selv i graviditeten. I takt med at maven vokser og kroppen bliver tungere, vil der helt naturligt komme belastninger i blandt andet ryg, lænd, skuldre og fødder. Til en gravidmassage kommer vi omkring alle de typiske ømme områder, og vi tilpasser behandlingen præcist til dig og din graviditet.

Den helt rigtige briks

For at kunne slappe helt af under en gravidmassage, er det vigtigt, at det er den helt rigtige briks, så du kan ligge på maven. Alene dét, at ligge sig på maven, giver velvære specielt over lænden. Jeg har en graviditetsbriks, som er specialdesignet og kan tilpasses præcist til din størrelse mave. Der kan desuden laves hul til bryster, som ofte er ømme under graviditeten eller ammeforløb.

gravidmassage

I trygge hænder

Du er i helt trygge hænder hos mig i din graviditet. Jeg har et stort kendskab til kroppens anatomi og fysiologi, og jeg spørger altid ind til eventuelle graviditetsbetingede problematikker, som jeg naturligvis tager højde for.

gravidmassage

Den bedste gave til dine nærmeste

Du kan selvfølgelig også give en gravid massage som et gavekort. Ønsker du at glæde din datter, svigerdatter, veninde eller partner, er en gravidmassage en absolut yndlingsgave. Jeg laver gavekort til blandt andet barselsgave, babyshowergave eller blot til dén, der fortjener lidt ekstra i hverdagen.

Du er altid velkommen til at kontakte klinikken på tlf.: 20 84 07 45, hvis du er i tvivl om hvilken behandling der passer til dig, eller hvis du har andre spørgsmål, og du kan se priserne her.