Fysiurgisk massage

FYSIURGISK MASSAGE

Fysiurgisk massage betyder også sportsmassage. Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i den enkelte muskels tilstand, udspring, forløb og tilhæftning og er derfor baseret på kroppens anatomiske opbygning.
Denne slags behandling giver afslapning til spændt muskulatur, øger blodcirkulationen, styrker immunforsvaret, sænker stressniveauet samt udrenser affaldsstoffer. Det er den mest kendte form for massage i den vestlige verden. Sidst men ikke mindst, hjælper det til at øge fysisk og psykisk velvære.

Fysiurgisk massage

Hvorfor vælge fysiurgisk massage?

Alle kan få fysiurgisk massage for øget velvære i kroppen. Derudover benyttes det til at lindre ryg- og nakkesmerter, afslappe spændt muskulatur samt af sportsudøvere for at skabe hurtigere restitution.
Fysiurgisk massage kaldes også for sportsmassage. Mange sportsudøvere bruger sportsmassage til at forbedre præstationer og fremme restitution. Det kan være en rigtig god løsning, hvis du er vandt til at træne meget, men også som en gulerod til dig, der lige er startet med at træne, og som følge deraf har ømme muskler.

Massage mod stress

Jeg har stor erfaring med at anvende massage som et led i behandling af stress. I vores travle hverdag er stress et stigende problem, som massagen kan have en positiv indvirkning på. Når man er stresset, glemmer man at lytte til sin krop. Massage giver ro og afslapning i krop og sind.

Hovedpine og ømme skuldre

Sportsmassage er også gavnligt for dig der døjer med ømme skuldre eller hovedpine som følge af spændinger. Jeg har stor erfaring med at arbejde med hovedpineproblematikker som følge af spændinger, og du er i trygge hænder hos mig.

Bestil tid til fysiurgisk massage / sports massage

Bestil tid til fysiurgisk massage / sports massage i Randers på 20 84 07 45.
Du er også altid velkommen til at kontakte klinikken på tlf.: 20 84 07 45, hvis du er i tvivl om hvilken behandling der passer til dig, eller hvis du har andre spørgsmål, og du kan se priserne her.