Polynesisk massage

POLYNESISK MASSAGE I RANDERS

Polynesisk massage er en eksklusiv behandling, som er kendetegnet ved lange, bløde og rytmiske strøg med underarmene til musik.
Behandleren bevæger sig i dansetrin omkring briksen, hvilket gør det muligt at nå fra fødderne til midt på ryggen i et enkelt strøg. Polynesisk massage er ultimativ velvære til dig, som vil din krop det allerbedste og under dig selv et pusterum i hverdagen. Derudover kan det være med til at løsne spændinger, som med almindelig sportsmassage er svære at komme til bunds med, da man slapper meget af ved de kontinuerlige strøg.

Polynesisk massage

En helt ny verden

Massage med underarmene skaber en stor trykflade, som mindsker smerterne ved de ømme steder. Når smerterne er mindre, slapper man bedre af, og derfor bliver det særdeles dybdegående og afslappende. De flydende teknikker skaber et intenst energiflow, som giver en helhedsfornemmelse for krop og sjæl.

Polynesiske rødder – Hvad er Polynesisk massage?

Polynesisk massage har rødder i traditionel polynesisk massage, og filosofien er, at krop og sjæl opfattes som en helhed. De polynesiske strøg kan blandt andet løsne for muskelspændinger, lindre rygsmerter, nedsætte stress samt skabe harmoni og balance i krop og sind. Uanset årsagen til at prøve denne behandling er det en unik oplevelse af velvære for krop og sjæl.

Bestil tid til Polynesisk massage i Randers

Bestil din tid i dag på 20 84 07 45.
Du er også altid velkommen til at kontakte klinikken på tlf.: 20 84 07 45, hvis du er i tvivl om hvilken behandling der passer til dig, eller hvis du har andre spørgsmål, og du kan se priserne her.